This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Over Renlive F&F Cosmeceuticals

/Over Renlive F&F Cosmeceuticals
?>
Over Renlive F&F Cosmeceuticals 2017-10-06T09:33:02+00:00

Wat Betekent Renlive?

Renlive is een samenvoeging van twee woorden. Ren & live. Ren staat voor renew dus vernieuwen. Live staat voor leven. Samengevoegd kom je dus op Renlive uit. De huid zal herleven met Renlive F&F cosmeceuticals. Renlive bestaat uit 5 hoofdlijnen, lees hieronder de kern waarde per lijn.

Rigenera lijn

Er zijn veel factoren die voor huidveroudering kunnen zorgen. Het enige vaststaande is dat de huid doordat wij zelf ouder meeverouderd. Het speelt zelfs een essentiele rol. Met de tijd krijgen we allemaal lijtjes in het gezicht. Het is natuurlijk voor de huid om een gedeelte van zijn jeugdigheid te verliezen. We zien dat onze huid dunner en droger wordt. Onze gene spelen hierin een grote rol. De medische term voor dit huidverouderings proces is intrinsieke veroudering.

We kunnen een andere vorm van huidveroudering beïnvloeden. Onze omgeving en levensstijl kunnen ervoor zorgen dat onze huid vroegtijdig oud wordt. De medische term voor deze vorm van huidveroudering is exentrieke veroudering. Door het nemen van preventieve actie kunnen we dit effect vertragen dat dit heeft op onze huid.

Dit kunnen verschillende sympotmen zijn zoals: fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie vlekken. De tekenen van veroudering kunnen als zeer vervelend worden ervaren en een grote invloed zijn op het zelfvertrouwen.

De Rigenera anti-ageing product lijn met haar exclusieve formules, helpt de huid versterken, hernieuwen en voeden. Het meest belangrijke, de Rigenera lijn maakt het mogelijk de effecten van houdveroudering te minimaliseren en voorkomen.

Dry Sensitive Lijn

Droge en gevoelige huid is een huid type dat vaak voor komt. Veel mensen ervaren gevoeligheid in de huid op een bepaald punt in hun even. Het weer, de airco, vervuiling, levenstijl en stress zijn slechts een aantal van de factoren die de huid aantasten. Gevoeligheid kan verschillen tussen huid types maar komt bij alle mogelijke huiden voor. Er is echter wel een verschil tussen de oorzaken waardoor een huid gevoelig wordt en hoe het reageert of aanvoelt.

De producten in deze lijn zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige & droge huid. Ontwikkeld door de meest recente ingredïenten, geselecteerd door hun effectiviteit en kalmerende werking. De formules van deze producten zorgen ervoor dat de gevoelige huid schoon, gevoed en comfortable aanvoelt. Vrij van parabenen, parfum en kleurmiddelen.

Combination Oily

De gecombineerde en vette huid kan heel frustrerend zijn. Het gezicht kan er droog uitzien, terwijl de rest glimmend en vet oogt. De huid wordt vettig als de talgklieren excesief veel talg producren, waardoor het talg zich opbouwd. Verschillende factoren (zoals hormonale of genetische) kunnen zorgen dat dit proces voor komt. Een aantal van deze factoren kunnen we niet controleren. Er zijn echter een aantal aspecten waar we wel invloed op hebben. Zoals het voorkomen van het gebruik van zware, porie verdichte producten. Met de vette en gecombineerde huid is balans essentieel.

De formules van Renlive voor van deze lijn zijn bedoeld om de verschijning van de huid te verbeteren door talg excessen te absorberen om glimming te verminderen, verstopte grove poriën te verminderen, de zichtbare poriën er beter uit te laten zien en het voorkomen van puistjes veroorzaakt door verstopte poriën.

Flexi

De Renlive Flexi product lijn bestaat huid hybride formules gemaakt om de dagelijkse beauty routine te simplificeren en om aan de exacte benodigdheden van iedere huid te voldoen. De verschillende formules en actieve ingrediënten hebben bewezen effect. De Flexi lijn is gemaakt met de wetenschap om de producten sterke functionele eigenschappen te geven, top kwaliteit te waarborgen en werking voor iedere huid te realiseren.

De formules zijn ontwikkeld door het mixen van unieke actieve ingrediënten. De producten uit deze lijn zijn uitermate geschikt om specifieke behandelingen te ondersteunen, te complementeren en als een perfect middel om resultaten te versterken van de producten die al ingebruik zijn. Elk product is ontwikkeld om een specifiek huid probleem aan te pakken.

Body Line

De huid van het lichaam is heel verschillend ten opzichte van het gezicht, nek en borst. De huid op het lijf is stugger voornamelijk door een andere bloed circulatie. Zonder twijfel is het grootste huid probleem voor het lichaam de accumulatie van vet om de buik, heupen en verlies van teint. Cellulite is een andere veelvoorkomend huid conditie die ieder huid kan overkomen. Je kunt erg dun zijn maar alsnog cellulite op de benen hebben, hetzelfde als iemand met overgewicht. Daarnaast zijn droogheid en verlies van elasticiteit van de huid zijn veelvoorkomende problemen.

Renlive Body Lijn is gemaakt met als doel om goed voor het huid van het lichaam te zorgen, gedurende het hele jaar. Om een harmonieuze balans te vinden tussen silloute en de elasticiteit. De lijn is zo ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de verschillende problemen: overtollig vet, cellulite, droge huid, dunne huid. Deze problemen zijn met de Body Line succesvol te behandelen. Bovenal, de delicate geur van de producten zijn gemaakt om een perfecte mix te maken tussen aromatsiche essentiele olieeen van planten extracten. Het stimuleerd de balans tussen lijf en geest.

Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter.

Benieuwd geworden naar het werken met Renlive? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Boodschap

Renlive F & F Cosmeceuticals is een wetenschappelijk gebaseerde huidverzorgingslijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit in de cosmetische industrie. Cosmeceuticals zijn huidverzorgings producten die voornamelijk hoge waarde van actieve ingrediënten bevatten die gericht zijn op het verbeteren van de schoonheid van de huid. Door de innovatieve formules is het effectief op bijna alle huid problemen. Renlive F&F Cosmeceuticals zijn tot stand gekomen door middel van uitgebreide wetenschappelijk onderzoek en toewijding van een team van dermatologen & cosmetische chemici in de zoektocht om een brug te slaan tussen cosmetische producten en farmaceutische producten.

Renlive F&F Cosmeceuticals garanderen de kwaliteit van de producten: Renlive F&F Cosmeceuticals zijn dermatologische getest.
De Beautyzaak B.V. heeft de exclusieve distributie rechten voor Renlive F&F Cosmeceuticals in Nederland.
Renlive F & F Cosmeceuticals is in overeenstemming met de UNI EN standaard ISO 9001.